Uhans

Golemi Uhans Max 2 (6,44 inča) sada je na Flash ponudi

Polako, ali sigurno dijagonala ekrana pametnih telefona postaje sve veća. Danas je standard 5,5 inča, što se mic po mic pomiče prema gore. Evo, šuška se kako će budući Mi 7 imati dijagonalu od 6 inča.

Jedan od proizvođača koji vjerno prati trendove, ali unatoč sve većim zahtjevima pokušava ostati na najnižim cjenovnim granama je Uhans, koji modelom Max 2 (da, vjerno kopiraju Xiaomi Mi Max 2) dohvaća dijagonalu od čak 6,44 inča. Iako je trenutna cijena tek 139,99 dolara, prikaz zbog toga ne trpi. Gledat ćete u Full HD zaslon (1.920×1.080 točaka) što je zapravo optimalna vrijednost u odnosu na današnju multimediju.

Hardver koji se u ovom uređaju krije počinje s Mediatekovim MTK6750T; njegov osmojezgreni procesor doseže maksimalnih 1,5 GHz radnoga takta. Radna memorija prilično je izdašna jer je ima 4 GB; one interne pak ima 64 GB, što je više nego dovoljno za brojne aplikacije i snimljene sadržaje. Kad već spominjem fotografije i video, njih se snima dualnim kamerama sprijeda i straga (13 MP + 2 MP).

Takva konfiguracija očigledno zahtijeva adekvatno napajanje, za što je zadužena baterija kapaciteta 4.300 mAh – više nego dovoljno za cijeli dan upotrebe. Pri radu sve počiva na posljednjoj iteraciji Googleova Androida 7.0 Nougat, što Uhans Max 2 ne čini samo hardverski jakim, nego i softverski aktualnim.

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj dok još traje Flash akcija

Akcija traje do 5.10., dakle još četiri dana. Nakon toga cijena ide gore na 159,99 dolara – ni to nije previše za ovakav uređaj, no zašto ne iskoristiti priliku kad se već pruža.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh