Uhans

Uhans Note 4: prepoznatljiv dizajn skupoće i 3GB RAM-a za $99,99

U prodaju je pušten još jedan kineski domorodac, ovaj put iz proizvodnih redova kompanije Uhans. Točnije, riječ je o pretprodaji, što znači samo jedno – niža cijena. Na Geekbuyingu smo pronašli novi Uhans Note 4 po cijeni od 99,99 dolara, a ako je suditi po specifikacijama, u taj iznos u Uhansu su uspjeli strpali štošta.

Za početak, tu je dizajn koji uvelike naliči iPhone modelima, s metalnom stražnjom pločom sačinjenom od jednog komada aluminija i blago zakrivljenim staklom zaslona. Uhans Note 4 dolazi u crnoj i zlatnoj boji stražnje ploče, čiji je dojam obogaćen dvjema horizontalnim linijama pri vrhu i dnu ploče, a tekstura je pod prstima glatka.

Ekran ima dijagonalu 5,5 inča i HD kapacitativni zaslon s prepoznavanjem dodira u 10 točaka. Kako bi se maksimiziralo korisničko iskustvo, zaslon je potpuno laminirani (opet po uzoru na prakse vodećeg proizvođača smartfona Apple), što znači da se ekran bolje ponaša na svjetlu, odnosno slabije je reflektivnosti, prikaz crne boje je plići, a zaslon je nešto tanji u odnosu na one koji su tek djelomično laminirani. Stražnja kamera ima rezoluciju 13 megapiksela, a prednja 5 megapiksela, i o kamerama nema nešto puno riječi iz Uhansa, pa smo slobodni pretpostaviti da se radi o senzorima štedišama koji su tu da dostave prosječno iskustvo fotografiranja i snimanja. Ispod senzora stražnje kamere nalazi se senzor za otisak prsta.

Pogoni pod pločom stižu iz Mediatekovih redova, a radi se o štedljivom srednjestrujaškom MT6737 s maksimalnim radnim taktom 1,3GHz i pridruženom Mali-T720 grafikom, što je jedan od najraširenijih procesora unutar ovog cjenovnog ranga, i obzirom na učestalost implementacije u razne uređaje brojnih proizvođača, kod njega nema nikakvih tajni.

>> Naruči svoj primjerak na Geekbuyingu za $99,99 dolara

Provjerenu kvalitetu MT6737 potpomaže 3 GB radne memorije, a taj 1 GB “više” ostavlja prostora nadanju da će uređaj biti u stanju potegnuti i kod zahtjevnijih igara i drugih multimedijalnih sadržaja. Na taj elektronički kup pridodano je 32 GB interne memorije, a proširiva je putem memorijske kartice do 128 GB.

Baterija ima kapacitet 4.000 mAh, i to bi trebalo biti dovoljno za jedan dan laganoga korištenja, a možda pretrpi i malo više. U Uhansu tvrde da baterija može izdržati 7,5 sati videa i 38 sati razgovora. Obzirom na kapacitativni zaslon i multitouch u 10 točaka, uređaj je predviđen i za poneko peglanje igara, a kapacitet od 4.000 mAh za tisućinku je iznad standarda. OS je Android 7.0 Nougat, a tu je i podrška za dualni SIM, OTG USB, Bluetooth 4.0, GPS, A-GPS i povezivost se odvija preko 2G (B2/B3/B5/B8), 3G (B1/B8) i 4G (B1/B3/B7/B8/B20) mreže.

Pretprodajna akcija u kojoj ovaj uređaj možete nabaviti po cijeni od 99,99 dolara ističe za 5 dana, a tada se cijena uređaja podiže na njegovu procijenjenu maloprodajnu vrijednost od 114,99 dolara.

1 Komentar

1 Komentar

  1. kolovoz 10, 2017 at 3:40 pm

    Dobro gdej se moze to naruciti..

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh