Ulefone

Armor 2 se razvija u sve konkretniju zvijer: od sada nudi i uslugu mobilnog plaćanja Android Pay

Kao da Armor 2 već nije dovoljno primamljiv, Ulefone ga je odlučio nadograditi s još jednom značajkom koja ga čini još praktičnijim; naime, Armor 2 nadograđen je s Android Pay, digitalnom platformom koja vam nudi aplikaciju za mjesto vašeg novčanika.

Korištenjem sustava mobilnog plaćanja Android Pay možete se riješiti brige o novčaniku i skoncentrirati se samo na brigu o smartfonu – a o Armoru 2 nećete ju morati puno voditi, jer je riječ o smartfonu koji se itekako zna pobrinuti za sebe, a to garantira i certifikat IP68.

>> Ulefone Armor 2 službene stranice

Android Pay čini Armor 2 još praktičnijim i privlačnijim ljudima koji su stalno u pokretu, onima koji bi htjeli požuriti stvari u trgovini korištenjem beskontaknog plaćanja, ili vole izaći iz kuće s manje opterećenim džepovima.

Podsjetimo, Armor 2 je iznimno hvaljeni uređaj čije specifikacije definitivno govore njemu u korist: procesorske snage su među najjačima u ovom, kineskom, segmentu tržišta: Helio P25 procesor je Mediatekov najžešći pogon, a ovdje mu je pridruženo 6GB RAM-a i 64GB prostora za pohranu. 5-inčni FHD zaslon zaštićen je slojem Corning Gorilla 3 stakla, a u kamerama se može pohvaliti visokim rezolucijama, i to i kod stražnje (16MP) i prednje (13MP) kamere. Baterija je, kao i uređaj sam, rađena da traje, i ima kapacitet 4.700mAh. OS je Android 7.0.

>> Ulefone Armor 2 ima bogato opremljenu alatnu kutiju (čak 13 korisnih funkcija)

Ovaj vikend, točnije 11. studenog, u Kini će se proslaviti Dan samaca, veliki dan za kupovinu pa će tako brojni proizvodi biti na akcijskim cijenama. Tom će se trendu priključiti i Ulefone, pa će Armor 2 biti moguće nabaviti po cijeni od tek 229,49 dolara.  Tijekom događaja na Aliexpressu će biti otvorene i neke igre pa će postojati mogućnost osvajanja kupona i nagrada. Za više informacija, slijedite nas do trgovine!

>> Ponuda Ulefone smartfona za 11. studenog

Tražili ste:

  • ulefone armor 2 iskustva (2)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh