Ulefone

Demonstrirana snaga 5V/3A brzog punjenja na Ulefone Power 3

Brzo punjenje je vrhunska stvar koja nam nerijetko vrlo dobro dođe – osobito onima koji brinu o bateriji pa dozvole da njen status siđe do jako niskog postotka. Ulefone Power 3 pakira masivnu 6.080mAh bateriju i diči se Ulefonovom vlastitom 5V/3A tehnologijom brzog punjenja. Kineska kompanija objavila je video u kojemu je demonstriran upravo ovaj aspekt ovog zanimljivog smartfona:

Potpuno napunjenu bateriju možete očekivati, ako je suditi po ovom testu, za otprilike sat i pol. Smartfon je tijekom punjenja ugašen, što bi moglo utjecati na ove brzine, a i sam Ulefone ističe kako stvarno vrijeme punjenja može varirati ovisno o okolišu i verziji softvera te naravno, samom punjaču (uvijek se preporuča originalni punjač). 5V/3A tehnologiju brzog punjenja razvio je Ulefone Lab. Smanjena voltaža trebala bi pridonijeti sigurnosti ovog procesa u usporedbi na prethodne tehnologije brzog punjenja. Ulefone tvrdi da uz ovu tehnologiju ne dolazi do pregrijavanja punjača ili smartfona.

Ulefone Power 3 dolazi s dobrim specifikacijama, pa će tako oni koji odaberu ovaj smartfon moći uživati u njegovom 6-inčnom FHD+ zaslonu s omjerom stranica 18:9 i dobrim performansama snažnog hardvera čije je srce Helio P23 procesor. Memorija je podijeljena na 6GB RAM-a i 64GB interne memorije. Obje kamere su u dualnoj konfiguraciji, a stražnja donosi višu rezoluciju (21+5MP na stražnjoj i 13+5MP na prednjoj kameri). Senzor za otisak prsta Ulefone je na ovom uređaju smjestio na pozadinu, ali to nije jedino što nudi od biometrijske tehnologije – ona za prepoznavanje lica odgovorna je za “prednje” otključavanje. Nadogradnja na Android 8.1 Oreo OS stiže u ožujku, po službenoj objavi.

Trenutna cijena mu je 239,99 dolara, a nabaviti ga možete putem ove poveznice. Prvih 200 narudžbi ostvarit će popust od 20 dolara, pa pokušajte biti među prvima.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh