Ulefone

Dvoboj baterija: Ulefone Power 2 kontra Xiaomi Mi6

Evo, dočekali smo i usporedbu kineskih brandova po testiranjima. Ranije su se svi uspoređivali s kakvim iPhoneom, a sad su kineski brandovi već postali toliko prepoznatljivi, da su se počeli natjecati između sebe u raznim kategorijama.

Na youtubeu je osvanuo video u kojem se uspoređuje potrošnja baterije uređaja Ulefone Power 2 i Xiaomijeva flagshipa Mi 6.

Možete primijetiti kako su oba uređaja podvrgnuta setu istih testova: sat vremena reprodukcije videa, sat vremena reprodukcije glazbe, pola sata video-poziva, pola sata snimanja Full HD videa te sat vremena igranja igara.

Power 2 je za ta četiri sata sa 100% zapremine baterije pao na 44%, dok se Mi 6 srozao s pune baterije na samo 15%. Ovim testom Ulefone očito želi dokazati kako je njihov telefon daleko sposobniji nositi sa zahtjevima prosječnog korisnika i pružiti mu dugotrajnu autonomiju.

Podsjećamo, Power 2 ima osmojezgreni čipset MTK6750, 4 GB radne i 64 GB interne memorije, Full HD zaslon dijagonale 5,5 inča te senzor otiska prsta smješten tik ispod njega. Ponudu za ovaj uređaj pogledajte na trgovini AliExpress, gdje se može nabaviti već od 165 dolara.

>>  Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na AliExpress <<

Još da na kraju spomenemo bateriju, koja u slučaju Ulefone Power 2 ima kapacitet od 6.050 mAh. S druge strane, njegov konkurent na ovom testu donosi kapacitet od 3.350 mAh.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh