Ulefone

Otporan na Sudnji dan: Ulefone Armor 6 stigao na Efox-shop

Jedna od najboljih kineskih smartfon-kompanija, Ulefone, na tržište je plasirala robusni, super-otporni pametni telefon Armor 6. Uređaj je to kojeg krasi vrhunska otpornost na vodu, radijaciju, prašinu, udarce, temperaturne ekstreme, a ujedno ima i atraktivan dizajn za ovakvu vrstu telefona te, jednako bitno, i zamamne performanse. S Armorom 6 u džepu, sigurni ste i od smaka svijeta!

Posjeduje svu silu industrijskih (IP68/IP69K) i vojnih (MIL-STD-810G) certifikata koji potvrđuju ono što marketing odjel kompanije tvrdi. Osim toga, sposoban je izdržati 24 sata zarobljen na metar dubine u betonu(!), što je situacija za koju je teško povjerovati da će je netko uopće pokušati testirati. Armor je, inače, serija robusnih mobitela koju Ulefone proizvodi već godinama, a kroz druženje s nekoliko modela ove kompanije, moram istaknuti kako sam im osobno jako sklon. Svi uređaji koje sam imao na testiranju ili ih barem nakratko koristio u privatne svrhe, pokazali su se kao odličan spoj kvalitete, performansi i dobre cijene – Armor 6 nije nikakva iznimka od tog pravila.

Trenutna cijena po kojoj se prodaje je 349,99 dolara na efox-shop trgovini, gdje ga možete birati u dvije nijanse: crnoj i crvenoj. Isto tako pozivam da pripazite prilikom kupnje, jer također postoje dvije varijante ovog mobitela u prodaji, onog namijenjenog EU tržištu (dakle za 28 zemalja Unije) te onog za ostatak svijeta. Podrazumijeva se da preporučam EU model.

Spomenuo sam da ima odlične specifikacije, pa evo ukratko riječ-dvije: procesorska jedinica je Helio P60 rađen u 12-nanometarskom proizvodnom procesu. Brz je k’o munja, a troši k’o upaljač. Baš zato će baterija kapaciteta 5.000 mAh trajati i trajati, ma što radili s njime. Ulefone se dodatno potrudio softverski optimizirati potrošnju kroz izvrsni Android 8.1 Oreo. Kad smo već kod baterije, možete je puniti i bežično, što je lijep iskorak u smislu rješavanja zapetljanih kabela. Bežično možete i plaćati, jer Armor 6 podržava NFC, pa će vam sve kartice biti na jednom mjestu. Memorijski segment dijeli se na 6 GB radne memorije i 128 GB skladišnog prostora – ima više memorije nego ovaj komp na kojem pišem… 🙁

>> Pogledaj ponudu za ovaj izvanredni otporni mobitel!

Zaštita nije potpuna ako je nema na ekranu, a ondje, na velikih 6,2 inča u FHD+ rezoluciji, nalazi se Gorilla Glass 5, posljednja i najjača varijanta ovog poznatog čuvara zaslona. Valja spomenuti još i kamere, koje su na leđima dvostruke, sa senzorima od 16 i 8 megapiksela. Efox-shop već dugo prodaje Ulefone telefone (pogledajte ovdje što sve imaju u izlogu), a ovim modelom samo upotpunjuje ionako bogatu ponudu kvalitetnih smartfona.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh