Ulefone

Power 3 (Ulefone) nije nikad bio jeftiniji, može se nabaviti na AliExpressu za 218,04 dolara

U slučaju da ste na njega zaboravili, Power 3 će vas zabljesnuti iz trgovine jednim popustom.

Premda se ne radi o velikom sniženju – Power 3 je danas na AliExpressu osvanuo s cijenom od 218,04 dolara –  uvijek je lijepo vidjeti nešto niži iznos.

Power 3, prije svega, dolazi s baterijom velikog kapaciteta od 6.080mAh i 5V/3A brzim punjenjem, zbog čega je odmah izazvao potrošački interes. Baterija može potrajati i do 4 dana na jednom punjenju, a tehnologija brzog punjenja optimizirana je tako da se u prvih pet minuta baterija napuni dovoljno da možete povesti razgovor u trajanju od dva sata. I, riječ kruži da je bateriji potrebno dva sata da se napuni do vrha.

Što zvuči prilično dobro.

Ulefone Power 3 ima 6-inčni FHD+ zaslon s omjerom slike 18:9, što znači da je ponio odgovarajuće oružje i na frontu gdje bitke biju smartfoni s velikim zaslonima.

Mozak ovog majstora je MT6763 procesor s maksimalnim radnim taktom do 2,0GHz. Pridruženo mu je 6GB RAM-a. U takvoj kompoziciji Power 3 melje zadatke koje mu postavljate kroz aplikacije, pa i kad ih ima više odjednom.

Prostor za pohranu ima kapacitet od 64GB, a moguće ga je proširiti do 256GB. Kamere su u dualnoj konfiguraciji, prednja kamera s rezolucijom 13MP+5MP, i stražnja kamera (Samsung) s kombinacijom 21MP+5MP.

OS s kojim dolazi je Android 7.1 Nougat, a riječ iz Ulefone-a tvrdi da će ažuriranje na Android 8.1 Oreo biti dostupno svim korisnicima u ožujku. Power 3 ima 3D Touch funkciju, naoružan je i tehnologijom prepoznavanja lica, a senzor otiska prsta nalazi se na poleđini. Dostupan je u crnoj i ružičastoj.

Pitanje koje preostaje je, hoće li Ulefone podići cijenu ovog smartfona na najavljenu redovnu (299,99 dolara) nakon isteka ove akcije?

Power 3 bit će dostupan po akcijskoj cijeni do 1. veljače, i kupiti se može ovdje.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh