Ulefone

Robusni Armor 2 vas ne želi pokrasti – čak je i snizio cijenu na AliExpressu

Već smo prenijeli brojne informacije o smartfonu Ulefone Armor 2, takmacu u kategoriji robusnih, otpornih smartfona koji privlače pozornost posebne kategorije kupaca. I dalje nekako zagovaramo ovaj uređaj, jer po svim specifikacijama i funkcijama kotira iznimno visoko u odnosu cijene i kvalitete.

A cijena mu se ponovno snizila – kao top odabir na AliExpressovoj podtrgovini Tech Discovery, Armor 2 se malo opustio i olakšao za nekoliko dolara, pa mu je sada cijena 234,89 dolara.

Pa da ponovimo najvažnije – radi se o IP68 certificiranom smartfonu, što znači da je otporan na vodu, prašine i udarce, a službene testove njegove izdržljivosti i otpornosti dizajna i materijala (termoplastična guma, hintamo) možete potražiti u našoj arhivi. S 5-inčnim ekranom koji donosi FHD rezoluciju ovaj smartfon nudi kompaktne dimenzije i zaštićeni dizajn.

Osim reljefnog i intrigantnog kućišta, Armor 2 nije ništa manje imponzantan ni iznutra – opremljen je Helio P25 procesorom (2,6GHz) s 6GB RAM-a i 64GB ROM-a (proširivo do 256GB). Baterija ima kapacitet 4,700mAh i podržava 9V/2A tehnologiju brzog punjenja, te je sposoban i za višednevne zahtjevne akcije bez da vam zapišti kako je pri kraju svojih snaga.

Armor 2 ima šest fizičkih tipki, što olakšava upotrebu u situacijama kad su vam ruke mokre, prljave, ili iz nekog drugog razloga niste u situaciji da možete upravljati dodirom na ekran – dvije tipke kontroliraju glasnoću, tu je i tipka za on/off, PTT tipka za odgovaranje na pozive, okidač kamere, i tipka za hitan poziv.

Posebna ponuda traje do 9. listopada – ne čekaj, zgrabi svoj.

>> Ulefone Armor 2 na AliExpressu za 234,89 dolara

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh