Ulefone

Ulefone Gemini Pro može snimati i video s bokeh efektom

Evo nam novog promidžbenog videa kojeg je upravo objavio Ulefone. Ranije smo pisali o njihovu flagshipu Gemini Pro i sposobnosti istog da snima 4K video te okida fotografije s bokeh efektom. Sad nam iz kompanije kažu kako sposobnosti dualne kamere ovog uređaja ne staju samo na fotkama, nego se prenose i na video: Gemini Pro sposoban je, naime, snimati 4K video s bokeh efektom.

Kamere su mu inače razlučivosti 13 megapiksela, kako RGB, tako i ona monokromatska. Prilikom snimanja (video ili fotografija, svejedno) monokromatska prikuplja informacije o dubini polja, što se koristi za zamućenje dijela fotografije koji nije u fokusu.

Preduvjet ovakvog načina snimanja je, dakako, dvostruka stražnja kamera, no također i jak čipset koji može obraditi podatke takve vrste. U slučaju Geminija Pro taj posao odrađuje snažni Helio X27, koji – između ostalog – donosi grafički podsustav Mali-T880. Ovaj se sa svoje četiri jezgre bez problema nosi s takvom zadaćom.

Gemini Pro primarni je Ulefoneov pametni telefon za ovu godinu i čini se kako su se zaista potrudili oko njega. U pretprodaju stiže preksutra, a do tada se možete prijaviti na službenoj stranici, gdje se par komada dijeli besplatno.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh