Ulefone

Ulefone Mix 2 donosi sjajan dizajn za manje od 100 dolara

Do nedavno ekstravagantni, a danas sasvim uobičajeni princip proizvodnje smartfona kaže da njegov ekran treba biti bez rubova. Rijetki su koji još odolijevaju ovom trendu (stoga im pate prodajni rezultati) i među njima nećete naći Ulefone. Oni, naime, imaju vrlo perspektivan Ulefone Mix 2 sa zaslonom bez rubova i konkurentnom cijenom od 640 kuna (99,99 dolara).

Ekran mu je zaista golem – 5,7 inča dušu je dalo za gledanje videa, pa će ovisnici o YouTubeu s Ulefone Mix 2 naći ono što im treba. Njegovi su rubovi stanjeni do krajnjih granica, što se voli zvati “bez rubova”. Niti jedan, iskreno, nije takav nego su krajevi maksimalno smršali, pa se čini da je zaslon zaista s cijele prednje strane. Na vrhu cijele priče je Gorilla Glass 3, što će reći kako je zaštita od ogrebotina osigurana.

Hardver predvodi Mediatek MTK6737, čije četiri jezgre dostižu radni takt od 1,3 GHz. Pripomaže mu 2 GB radne memorije, dok prostora za pohranu ima 16 GB. Tu se već nalazi Android 7.0 Nougat, što znači da vas čeka nesmetano iskustvo sa zadnjom verzijom Googleova OS-a.

Kamere su na njegovim leđima dvostruke: primarna je sa senzorom od 13 megapiksela, dok sekundarna ima senzor od 5 megapiksela. Razlučivost prednje kamere je 8 megapiksela i dat će vrlo dobre selfie fotke.

Nismo sigurni koliko će dugo mobitel biti dostupan pa ovoj cijeni, stoga se požurite i kliknite ovdje.

U paketu s telefonom dolazi vrlo lijepa dodatna oprema: tu su adapter, USB kabel, zaštita za ekran, silikonska maska, prsten za naslanjanje i korisničke upute. Vizualno vrlo privlačan telefon ima i jaču verziju, koja je u dizajnerskom smislu ista. Jači čipset i 4+64 GB memorije košta 128,99 dolara, pa bacite oko i na tu ponudu. Prilikom eventualne kupnje ne zaboravite na 25% PDV-a.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh