Ulefone

Ulefone Power 3 iznenadit će tržište za Božić

Nakon što su tjednima dozirali informacije o najnovijem uređaju iz serije Power smartfona, iz Ulefona su proslijedili i posljednji komad vijesti – pretprodaja za Ulefone Power 3 počinje na Božić, 25. prosinca.

Kao treći smartfon s velikom baterijom iz Ulefona, Power 3 ima prilično glomaznu bateriju – čak 6.080mAh potrajat će i do 4 dana. Uz 5V/3A tehnologiju brzog punjenja, koja je novitet i već se počela širiti niz linije više proizvođača, Power 3 puni se do punog kapaciteta za manje od dva sata. Upravo se kapacitet baterije nazire u imenu “Power”, no baterija nije jedino što čini ovaj smartfon dobrim izborom.

Uz moćan Mediatekov procesor Helio P23 i memorijsku kombinaciju 6GB+64GB, ovaj Ulefonov smartfon za kraj 2017. godine donosi glatke performanse i prihvaća izazove zahtjevnih mobilnih igara i sličnih grafički nabrijanih aplikacija. S kamerama koje su na obje strane oboružane dvostrukim senzorima, Power 3 ovjekovječit će svaki vaš trenutak bistro, oštro i zadovoljno. Prednja, tzv. selfie kamera ima rezoluciju 13MP+5MP, a rezolucija stražnje kamere raspada se na dva senzora u kombinaciji 21MP+5MP.

I, naravno, Ulefone je odabrao uvrstiti u žestok niz specifikacija još jednu pomodnu stvar, a to je senzor za prepoznavanje lica. Tu je i čitač otiska prsta, koji se smjestio na poleđini uređaja. OS je Android 7.1 Nougat, no očekuje se i nadogradnja na 8.0 Oreo.

>> Za više informacija, posjeti službene stranice

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh