Ulefone

Ulefone Power 3: Izvrstan, zaokružen smartfon za 219,99 dolara

Ulefone Power 3

Ulefone je jedna od onih kompanija koje se polako, ali sigurno penju ljestvicama. Sa svakim novim smartfonom oni kao da su korak bliže velikom uspjehu. Nije ni čudo: upornost u nuđenju kvalitete na kraju se mora isplatiti. Takvu pripovjednu liniju nastavlja i Ulefone Power 3, smartfon koji je, doznajemo, danas izašao u prodaju, i to po nižoj cijeni.

Ovo je treći iz linije Power smartfona s velikim baterijama, i kao takav dolazi s baterijom kapaciteta 6.080mAh, a službena testiranja objavila su sljedeće rezultate: baterija može izdržati čak 4 dana korištenja, a s 5V/3A tehnologijom brzog punjenja ovaj smartfon je dovoljno prištekati na struju na 5 minuta kako biste dobili baterije u vrijednosti 2 sata neprekinutog poziva. Svaka kompanija ima svoju tehniku brzog punjenja, ili očuvanja kapaciteta baterije, a brzo punjenje koje se može obaviti na brzinu i postići da još satima ne morate brinuti o tome hoće li se vaš mobitel ugasiti, prilično je dobra stvar.

Ni ostatak specifikacija za Ulefone Power 3 nije loš, dapače: s 6-inčnim zaslonom u FHD+ rezoluciji on dostavlja sliku u omjeru 18:9. Unatoč velikom zaslonu, Ulefone je uspio zadržati manje dimenzije uređaja pa je on vrlo elegantan i tanak, oblikom prilagođen korištenju jednom rukom.

Procesor je Mediatek Helio P23, kojemu je pridruženo 6GB RAM-a i 64GB ROM-a, pa se mogu očekivati brze i glatke performanse. I kamere zvuče obećavajuće – prednja kamera s rezolucijom 13MP+5MP te stražnja u kombinaciji Samsungovih senzora s rezolucijom 21MP+5MP.

Između ostalog, Power 3 se može pohvaliti i tehnologijom prepoznavanja lica, a ova funkcija je demonstrirana u jednom videu koji smo popratili komentarom. OS je Android 8.1 Oreo.

Ulefone Power 3 bit će dostupan u crnoj i zlatnoj varijanti. Izvrsna ponuda ukazuje se na GearBestu, gdje će ovaj smartfon biti dostupan po nižoj cijeni od 219,99 dolara do 8. siječnja 2018. A u tu cijenu uključen je i poprilično bogat set dodatne opreme:

Ulefone Power 3

2 komentara

2 Comments

  1. 27 prosinca, 2017 at 10:25 pm

    Ulefone Power 3 o kojemu ste pisali kao o dobroj ponudi za kupnju mislim da je Oukitel K 6 puno bolja ponuda za manje novca..199,99$ , a ima i NFC.Želio bi čuti vaše mišljenje??

    • 27 prosinca, 2017 at 11:10 pm

      Da, dosta su slični, kao jedna od većih razlika može se istaknuti da je Oukitel K6 zadržao klasični 3,5mm utor za slušalice, dok Ulefone Power 3 ima samo utor za USB tipa C (reverzibilni). Ulefone Power 3 ima i zaštitu za staklo (Corning Gorilla 4) i pokreće ga najnoviji Android OS Oreo 8.1 (K6 je na Android Nougat 7.1). Istina, ovo je možda najskuplji Ulefonov smartfon dosad i zaista ne bi bilo loše da je nešto jeftiniji, no procijenite vrijede li ove razlike dodatnih 20 dolara i kakav tip utora za slušalice preferirate.

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh