Ulefone

Ulefoneovi modeli po promotivnoj cijeni na AliExpressu

Preksutra (18. lipnja) na trgovini AliExpress zakazana je promotivna prodaja pametnih telefona branda Ulefone. Nekoliko istaknutih telefona ovog proizvođača bit će ponuđeno po sniženim cijenama – evo kojih!

Prvi na tapeti je Ulefone Power 2. Riječ je o novom modelu ovog proizvođača, kojem je najistaknutija osobina moćna baterija od 6.050 mAh. Ocjenu dobre kupnje opravdavaju i 4 GB radne memorije i 64 GB one za pohranu podataka. Čipset je Mediatek MT6750T, čijih osam jezgara postiže maksimalni radni takt od 1,5 GHz. Tijekom promocije prodavat će se za 159,99 dolara, u što je uključen poklon-paket u vrijednosti od 40 dolara.

Ulefone Gemini cijeni se na 116,99 dolara. U više smo navrata pisali o njemu – dvostruka stražnja kamera bila je povod tome – i o njegovom 5,5-inčnom Full HD zaslonu s Gorilla Glass zaštitom. Pokreće ga Mediatek MT6737T; imajte na umu kako ovaj čipset nije namijenjen hardcore igranju, nego prije svega pruža pouzdan i fluidan rad u obavljanju svakodnevnih zadaća te u tom smislu neće podbaciti. U tome mu pomaže 3 GB radne memorije pa se za multitasking ne morate brinuti. U pozadini će vam bez problema raditi brojne aplikacije, bez da jedna drugoj pritom podmeću nogu. Pohrani je pak namijenjeno 32 GB memorije, što se može proširiti karticom kapaciteta do 256 GB.

Ukoliko vam pak treba mobitel sa što dužim trajanjem baterije, no ograničeni ste sredstvima, preporučamo prošlogodišnji model Ulefone Power. Specifikacijama je još uvijek aktualan i bez problema će se izboriti s aplikacijama koje svakodnevno koristite, stoga nema bojazni ako za njega potrošite 131,99 dolara. Zauzvrat ćete dobiti 3 GB radne memorije i bateriju od 6.050 mAh, dok svakako valja reći kako je njegov 5,5-inčni ekran u Full HD rezoluciji i zaštićen s Gorilla Glass.

Ulefone Power

Ako ste pak samo željni nahraniti oči, Ulefone se i za to pobrinuo: profesionalni modeli imat će live show na AliExpressu i društvenim mrežama proizvođača, prilikom kojeg će demonstrirati rad s uređajima Gemini Pro, Power 2 i Armor. Za više info o ovoj akciji pratite službenu stranicu proizvođača, ili pak njihov specijalizirani kutak na Aliexpressu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh