Ulefone

Zavirite u Ulefonovu tvornicu i pogledajte proizvodnju smartfona Power 3

Unutar jednog smartfona stane hrpa tehnologija. Najuzbudljivija stvar kod toga je što nove tehnologije bivaju stvorene brzinom munje, i u samo jednoj godini možemo svjedočiti velikom broju inovacija na području mobilne tehnologije. Pametni telefon je zaista pametna stvar – on nudi svijet na dlanu, a u novije vrijeme iskače iz dimenzija i čvršće povezuje virtualni svijet sa stvarnim (to radi konceptom proširene stvarnosti i aplikacijama poput Snapchata).

U osmišljavanju koncepta smartfona i dizajn je bitna stvar – pa smo tako mogli vidjeti i kako su mnogi proizvođači odlučili ukinuti 3,5mm utor za slušalice, kako bi oslobodili prostor za veći zaslon, dvostruke senzore kamera ili druge dodatne senzore i sl.

Ulefone je htio prikazati red, rad i disciplinu svoje tvornice, ali i složenu kompoziciju ovog uređaja. Power 3 ima četiri kamere (prednju u rezoluciji 13+5MP i stražnju s 21+5MP), brojne senzore koji stoje iza Face ID biometrijske tehnologije, 3D Touch, zaslon rastegnut preko 90 posto površine uređaja, a od sve te buke elemenata na prednjoj strani nije ostalo mjesta za čitač otiska prsta, koji je stoga preselio na stražnju stranu smartfona.

Power 3 pogoni Helio P23 procesor, i memorija je u kapacitetu 6GB RAM-a i 64GB ROM-a. Masivna baterija je jedna od boljih strana ovog smartfona, obzirom da se radi o trećem u nizu Power smartfona s velikim baterijama – ona ima kapacitet 6.080mAh i podržava 5V/3A tehnologiju brzog punjenja.

OS je Android 7.1 Nougat, no Ulefone je najavio da će pokrenuti ažuriranje Android 8.1 Oreo u ožujku 2018.

Trenutna cijena na Gearbestu mu je 219,99 dolara i možete ga nabaviti ovdje. Iz Ulefona su rekli kako se povećanje cijene može očekivati 8. siječnja, kada će isteći ova pretprodajna akcija.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh