Novosti

Vernee Apollo Lite se može napuniti za samo 74 minute

Vernee iz dana u dan nastavlja s testiranjima svojih najnovijih smartphonea kako bi pokazao kupcima što ti uređaji zaista mogu. Ovog puta testirali su brzinu punjenja Apollo Litea.

Već znamo da Apollo Lite ima Mediatekov 6797 čipset na kojem radi desetojezgreni Helio X20 procesori to radnim taktom od 2.0 GHz. Osim toga, u Apollo Lite je ugrađen i najnoviji grafički procesor, Mali-T880 s čak 16 jezgara, što već govori da je napajanje ovih komponenti izuzetno teško.

Baterija ovog uređaja jakosti je 3180 mAh, što je više od nekih razvikanijih modela, ali opet nije najviše što se može pronaći. Ako znamo da baterije u suvremenim mobitelima mogu rijetko izdržati više od jednog dana, onda se nameće pitanje kako ih efikasno puniti.

=-ĂČ2 (2)

U Verneeu su smislili rješenje u obliku treće generacije tehnologije Pump Express, koja može napuniti 54 posto baterije za pola sata, a za cijeli kapacitet treba joj 74 minute, što je čini iznimno brzom, pogotovo u usporedbi s drugim uređajima sličnih karakteristika, a što možete vidjeti u videu.

=-ĂČ3 (2)

Osim toga, iz Verneea najavljuju kako će prekupcima dostavljati ovaj model od 10. srpnja, što znači da će uskoro krajnji korisnici i oni koji su ga već naručili moći ubrzo imati ovaj odličan smartphone u svojim rukama.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh