Vernee

Vernee Mars će imati novu “dizajnersku” antenu

Već neko vrijeme se najavljuje novi flagship Vernee Mars, ali informacije dolaze na kapaljku. Doznali smo kako će ovaj uređaj imati potpuno novu antenu, koju zasad imaju rijetki uređaji.

Nije riječ o novom proizvođaču ili modelu antene, već se radi o obliku antene. Naime, antena je ponovno postala vanjska, ali i uklopljena u dizajn uređaja. Antena tako postaje dvodijelna te izgleda kao linije na gornjem i donjem dijelu stražnje maske.

Vernee Mars antena

Kvaliteta signala potpunom promjenom oblika i položaja antene očito nije ugrožena, jer ovu „dizajnersku“ antenu već imaju ugrađenu iPhone7, Meizu Pro 6 i Oneplus 3. Vernee Mars će tako imati antenu crne boje na srebrno-sivoj stražnjoj masci, što će biti estetski lijepo, ali i efikasno.

Vernee Mars antena2

Podsjetimo da je Vernee Mars uređaj koji u mnogočemu implementira nove tehnologije, jer će, prema dostupnim informacijama, imati nevjerojatnih 6 GB radne memorije i snažni procesor MTK6757 (P20). Implementacija ovog tipa antene samo je nastavak rada Verneea na ovom uređaju i dokaz opravdanog lijepljenja etikete flagshipa.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh