Vernee

Vernee na MWC stiže s čak pet novih telefona

Kompanija koja će prethodnu godinu pamtiti po dobrome je Vernee; pojavili su se iz ničega i polučili sjajan uspjeh, koji se temeljio na kombinaciji odličnih telefona i pristupačne cijene.

Poneseni poslovnim trendom iz prethodne, za ovu su godinu najavili čak pet novih modela, koje će predstaviti na skorašnjem Mobile World Congressu u Barceloni.

Vernee Apollo 2 nasljednik je uređaja koji je tek odnedavna u prodaji (mada je razvoj na njemu trajao iznimno dugo za kineske prilike), a u odnosu na ionako izvrsnog prethodnika, ovaj će imati dodatnih elemenata za pohvaliti se: čipset Helio X30 te vrlo opsežnu memoriju u kombinaciji 8 GB RAM/128 GB ROM odnosno 6 GB RAM/64 GB ROM.

U ovoj su kompaniji baš zapali za ime Apollo jer dolazi nam još jedan model s takvim imenom: Apollo X. Za njega tvrde kako će biti Xiaomi Redmi Note 4 Killer, a optimizam se temelji na čipsetu Helio X20, Androidu 7.0 i navodno iznimno povoljnoj cijeni. Zanima nas hoće li se naš pojam povoljnog podudariti s Xiaomijevim. Apollo X će, inače, u trgovine dospjeti tijekom ožujka.

Mars Pro donijet će poboljšanje na području čipseta – P10 bit će zamijenjen s P25 – a i radna memorija će doživjeti unaprijeđenje s dosadašnjih 4 na 6 GB. Pretpostavljamo kako će i segment s kamerama doživjeti osvježenje, no o tom – potom.

Vernee Thor smo imali na recenziji, na kojoj se pokazao kao vrlo dobar izbor. Sad nam stiže njegov nasljednik Thor E, oboružan ekranom od 5 inča i baterijom kapaciteta 5.020 mAh, stiješnjenom u struk od 8,2 mm. Ukoliko vam ovo nije dovoljno, ponudit će se i Thor Plus s baterijom kapaciteta 6.050 mAh.

Tražili ste na Googlu:

  • thor plus (1)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh