Vernee

Vernee stiže s novim pametnim telefonom!

U Kini vlada suluda konkurencija među proizvođačima smartfona i nerijetko se dogodi da kompanija potone već nakon prvog modela koji iz različitih razloga ne uspije na tržištu (loš plasman, nedovoljna kvaliteta, nedorečen marketing). Neke pak dobro krenu, ali se negdje putem sapletu; neko se vrijeme muče na granici rentabilnosti, a onda odu u zaborav. Jedna kompanija koja je već po dolasku snažno zasjala je Vernee, uspjevši zaobići i preskočiti sve navedene prepreke. Njihovi mobiteli već su se na prvu pokazali kao iznimno pouzdani, a sama se kompanija prilično trudi ostaviti dobar dojam stalnim nadogradnjama softvera i novim modelima.

I baš je o jednom novom modelu riječ: Vernee M5 za dva dana kreće u pretprodaju po cijeni od 119,99 dolara, pa idemo vidjeti što je Vernee ovog puta skuckao.

Tanko metalno kućište ugostilo je osmojezgreni MTK6750 te odličnu memorijsku zapreminu u vidu 4 GB radne memorije te 64 GB interne. Napajanje ove konfiguracije zadaća je baterije kapaciteta 3.300 mAh, što će zacijelo potrajati cijeli dan.

Zaslon mu je dijagonale 5,2 inča – Vernee tvrdi da su istraživali optimalnu dijagonalu za korištenje i stali su baš na toj vrijednosti – dok su kamere sa senzorima od 13 MP (stražnja) odnosno 8 MP (prednja).

>> Pogledaj ponudu za ovaj uređaj na Gearbestu

Na gornjem linku imate priliku dobiti ovaj uređaj besplatno, no prethodno morate potrošiti popriličnih 99 dolara – ako odradite neku drugu kupnju, ne zaboravite iskoristiti priliku da osvojite M5 ili neku drugu dobru nagradu. Dno te stranice krije još nekoliko modela ove kompanije, pa baci oko. Da ne zaboravim: akcija za M5 traje do 18. rujna.

Vernee M5 je, inače, tek jedan dio eventa koji se zove Global Flagship Launch. Popriličan se broj gadgeta našao ondje: kamere, tableti, dronovi i slušalice tek su dio široke ponude, koja će potrajati još nekoliko dana.

Na Gearbestu se, podsjećam, odvija i jesenska rasprodaja (mada jesen još počela nije). Na toj ćete stranici također naći gomilu gadgeta, uključujući i pametne telefone. Pazite da prilikom skrolanja ne preskočite kupone, koji su odmah na vrhu, a koji donose, primjerice, 13% manju cijenu tableta. Ukoliko ste aktivni na facebooku, možete dijeljenjem artikala po toj društvenoj stranici spustiti cijenu nekim proizvodima (vidi Group Share Deals), čime možete poprilično profitirati. Ponuda je jako, jako široka (obuhvaća i sredstva za dentalnu higijenu, šta više reć’), pa je možda bolje prošetati do tamo.

 

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh