Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Vivo

Vivo mobitel s velikim objektivom i gimbalom

Internetom kruže glasine da bi X50 mogao imati Samsungov novi nedavno predstavljeni ISOCELL GN1 senzor.

Foto: Vivo

Vivo je polako počeo predstavljati sljedeći flagship uređaj X50. Video koji je objavljen na Weibo prikazuje kamera modul, koji uključuje periskop za telefoto objektiv, dva objektiva standardne veličine i jedan neuobičajeno veći objektiv koji će se vjerojatno koristiti za glavnu kameru. Leća se rotira dok je modul kontroliran od strane robotiziranog gimbala koji je ugrađen u sam modul, sugerirajući da je glavna karakteristika ovog uređaja – stabilizacija slike.

Jedna od glavnih karakteristika Vivo Apex 2020 konceptnih uređaja bila je stabilizacija poput gimbala s kamerom od 48 Mpx. Tad je Vivo izjavio da je dizajn bio inspiriran očima kameleona i 200 posto efikasniji od tipične OIS- stabilizirane kamere, omogućavajući dužu ekspoziciju noću i “fluidniji” video. Čini se da će model X50 biti prva komercijalna upotreba ove tehnologije. Još jedan teaser video prikazao je mogućnost fotografiranja u uvjetima slabog osvjetljenja, piše The Verge.

Foto: Vivo

Internetom kruže glasine da bi X50 mogao imati Samsungov novi nedavno predstavljeni ISOCELL GN1 senzor. Njegova velika fizička veličina ukomponirana sa stabilizacijom tvrtke Vivo mogle bi objasniti veliku leću na kamera modulu modela X50, iako to nije potvrđeno. Vivo bi trebao novi model predstaviti 1. lipnja.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Recenzije

Senzori kamere na pametnim telefonima danas su dosegli razinu kad ih se zaista može nazvati kvalitetnima. Već je i prosječan smartfon sposoban okinuti dobru...

Samsung

Riječ je o Isocell GN1 čipu, s pikselima veličine 1.2 mikrometra.