Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Xiaomi

Brzo dok nije nestalo: Xiaomi Mi A1 košta 185,79 dolara, a mi imamo kupon

Kuponske ponude prava su stvar: evo Xiaomi Mi A1 s jednim takvim kuponom ChristmasGBGR128 košta samo 185,79 dolara. Za te novce nema boljeg telefona.

Mi A1 prvi je pametni telefon nastao u suradnji softverskog (Google) i hardverskog (Xiaomi) giganta: Google je dao čisti Android 7, dok se Xiaomi pobrinuo za izvrsne specifikacije. Zaslon mu je dijagonale 5,5 inča i u Full HD rezoluciji, kamere su straga poduplane (12+12 MP), 4 GB radne memorije je više nego izdašno, dok je čipset provjereni i dokazano kvalitetni Snapdragon 625. Skladišnog prostora ova verzija ima 32 GB, što se lako i jednostavno poveća memorijskom karticom.

>> Pogledaj ponudu i iskoristi kupon ChristmasGBGR128

Više o njemu saznat ćete iz naše nedavne recenzije. Ističem da je ponuda po ovoj cijeni izrazito ograničena i sumnjam da će dočekati kraj ovog dana. Ako ste u potrazi za novim mobitelom uopće nema mjesta dvojbi: Mi A1 najbolja je kupnja.

 

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Oglašavanje

Možda će vas zanimati

Novosti

Clean Network program je najavljen u travnju ove godine, kao dio akcije Trumpove administracije da "zaštiti privatnost američkih građana i tvrtki".

Novosti

Najbolji rezultat je ostvaren u lipnju, kada je više od 40% prodanih mobitela imalo 5G podršku.

Novosti

Od poznatih imena, samo je Huawei zabilježio rast isporuka i to od 2,1%.

Recenzije

Nisam dugo imao neki jeftini smartfon u rukama. Pomalo sam zaboravio čemu zapravo ova kategorija služi i što sve nudi, a Redmi 8, mobitel...

Oglašavanje