Xiaomi

Dobar Deal: Xiaomi Mi A1 za samo $169,99 (uzmi kupon!)

Xiaomi Mi A1 recenzija

Pravi bestseller kompanije Xiaomi, model Mi A1, trenutno je na kuponskoj prodaji na Gearbestu za samo 169,99 dolara. Kažem “samo” jer za taj (pa i kudikamo veći iznos) doslovno nema boljeg mobitela. Imali smo ga u recenziji, gdje ćete saznati naše detaljno mišljenje. Napominjem kako ćete cijenu iz naslova dobiti ako iskoristite kupon GBGR4th122.

Mi A1 prvi je pametni telefon nastao u suradnji softverskog (Google) i hardverskog (Xiaomi) giganta: Google je dao čisti Android 7, dok se Xiaomi pobrinuo za izvrsne specifikacije. Zaslon mu je dijagonale 5,5 inča i u Full HD rezoluciji, kamere su straga poduplane (12+12 MP), 4 GB radne memorije je više nego izdašno, dok je čipset provjereni i dokazano kvalitetni Snapdragon 625. Skladišnog prostora ova verzija ima 32 GB, što se lako i jednostavno poveća memorijskom karticom.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel (kupon GBGR4th122)

Ističem da je ponuda po ovoj cijeni izrazito ograničena i sumnjam da će potrajati. Ako ste u potrazi za novim mobitelom iz srednje klase, nema mjesta dvojbi: Mi A1 fantastična je kupnja.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh