Xiaomi

Imamo kupon za smartfon i Xiaomi robotski usisavač s EU lagera

Robotski usisavači su super stvar. Sjećam se kad su odjednom iskočili, prvo po kineskim internetskim trgovinama, a onda i po domaćim trgovinama bijelom tehnikom. Dosta se tu proizvođača pokušalo progurati, nešto zaraditi, dosta ih je usput otpalo, dok se Xiaomi ne samo zadržao među vodećima, nego još malo progurao na vrh kao najisplativija kupnja.

Xiaomi je kompanija, vjerujem da znate, koja se prije svega bavi proizvodnjom pametnih telefona. Sporedne djelatnosti kao što su usisavači obavljaju njihovi partneri, a Xiaomi na gotov proizvod samo nalijepi svoje ime. Ovakva praksa ide im sasvim dobro, jer očito pomno biraju kome će dopustiti korištenje imena. Baš zato pišem o njihovom usisavaču Roborock S50, drugoj generaciji njihova usisavača kojeg krasi odličan odnos cijena/kvaliteta.

Kad smo već kod cijene, ona trenutno iznosi 384,39 eura i dolazi s europskog skladišta, dakle bez carina ili bilo kakvih drugih nameta. Ako iskoristite kupon EW2XUYLH, cijenu ćete spustiti na 359,99 eura, koja je sad aktualna u vrijeme oko Crnog petka.

On uz usisavanje također i briše pod, čime još kvalitetnije obavlja svoj posao, osobito u usporedbi s prvom generacijom usisavača, koja je, inače, pokupila velik broj nagrada i priznanja za kvalitetu. Poboljšanje vidi u kotačima koji mogu podići tijelo robota i na deblji tepih i preko većih prepreka (do 2 cm), a dodan je i spremnik za vodu s krpom za mokro pranje podova.

Robot čisti tako da određenu prostoriju podijeli u zone te ide naprijed-nazad kako bi prošao čitav prostor, što čini besprijekorno zahvaljući preciznom skeniranju prostorije pomoću naprednog algoritma. U tome nadmašuje puno veća imena poput Electroluxa, čiji sličan robot ne može u istu rečenicu sa S50.

>> Pogledaj ponudu za ovaj odičan usisavač! (kupon EW2XUYLH)

>> Pogledaj ponudu za ovaj usisavač u crnoj boji (kupon DFQN3PAA)

Baterija ima kapacitet 5.200mAh što je dovoljno za otprilike 45 minuta čišćenja, a kad je prazan, sam se spaja na platformu za punjenje i nastavlja gdje je prethodno završio. Cijeli se proces može, dakako, nadzirati i kontrolirati putem aplikacije na pametnom telefonu, što je zanimljivo ispočetka. Kasnije ćete prepustiti usisavaču da sam odradi cijelu stvar – pametnije je izvaliti se pred TV dok drugi rade dosadne poslove za vas.

Mi ćemo još preporučiti jedan – a to je Nubia Z17 Lite – pametni telefon koji ima zaslon od 5,5-inča i to FHD, s rezolucijom 1920*1080. Usto, zaslon je zaštićen slojem Corning Gorilla Glass. ZTE surađuje s Qualcommom, pa je tako Nubia Z17 Lite dobila Snapdragon 653 procesor koji, oboružan s 6GB RAM-a, radi kao zmaj. Riječ je, dakle, o stabilnom, jakom i pouzdanom procesoru. Uz bogatu radnu memoriju dolazi i 64GB interne memorije, a sve zajedno košta 124,99 eura uz kupon C4XRQNJV.

>> Pogledaj ponudu za ovaj mobitel! (kupon C4XRQNJV)

Stražnja kamera je, naravno, dvostruka – glavni senzor je Sony IMX 258 u boji i s 13MP, a pomoćni je crno-bijeli i također ima rezoluciju 13MP. Prvi senzor dakle bavi se bojama, a drugi sjenčanjem, i završni rezultat su izvrsne fotografije s izraženim bojama i s brojnim detaljima. Prednja kamera ima Samsungov senzor i rezoluciju 16MP, što je više nego što će ponuditi 90% proizvođača. Čitač otiska prsta nalazi se na poleđini.

Na internet trgovini Geekmaxi traje Black Friday promocija pa svakako pogledajte što se još tamo nudi!

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh