Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Xiaomi

POCO objavio teaser video i najavio dolazak nasljednika legendarnog F1 modela

F2 će vjerojatno biti uređaj srednjeg ranga koji će imati ugrađeni Qualcomm Snapdragon 732G procesor.

Foto: POCO

Prema najnovijem izvješću XDA Developersa, POCO bi u 2021. godini mogao lansirati svoj sljedeći smartphone – POCO F2.

POCO je stvorio pomutnju na tržištu pametnih telefona lansiranjem POCO F1 modela u kolovozu 2018. godine. U to vrijeme POCO je bio podbrend Xiaomija, a netom nakon toga je i kratko nestao.

No, prošle godine, tvrtka Xiaomi je odlučila odvojiti ovaj podbrend i učiniti POCO neovisnim. Nakon ove odluke, POCO je u 2020. godini lansirao čak nekoliko mobitela, piše Android Headlines.

POCO uređaji su usmjereni na različite cjenovne kategorije, a najnoviji video objavljen na službenoj Twitter stranici POCO India sugerira da bi tvrtka mogla uskoro lansirati POCO F2, nasljednika legendarnog F1 modela.

U teaser videu, tvrtka se zahvaljuje kupcima na prošlogodišnjem uspjehu i najavljuje što sve obožavatelji mogu očekivati u 2021. godini. Pred kraj videozapisa pojavljuje se tekst sadržaja “THE F2”, što nagovještava da bi se POCO F2 vrlo skoro mogao naći na tržištu.

POCO je brend kojeg je stvorio Xiaomi, a tvrtka je do sada izbjegavala stvaranje istinskog nasljednika F1 modela. Čak ni POCO F2 Pro za kojeg se očekivalo da će biti nasljednik, zbog svoje visoke cijene to ipak nije postao.

POCO ovaj put vjerojatno neće ponoviti prvobitnu strategiju i ponuditi flagship karakteristike po niskim cijenama. F2 će vjerojatno biti uređaj srednjeg ranga koji će imati ugrađeni Qualcomm Snapdragon 732G procesor.

Uređaj bi mogao imati četiri stražnje kamere, zaslon frekvencije osvježavanja od 120 Hz i bateriju od 4.250 mAh. Uz ovako dobre specifikacije, F2 će se definitivno isticati iz mase drugih jeftinih mobitela.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Možda će vas zanimati

Xiaomi

Nakon što je u drugom kvartalu 2021. godine Xiaomi ostvario nevjerojatan skok prodaje od čak 83 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine,...

Xiaomi

U pretrpanom svijetu pametnih telefona, brzine punjenja postale su još jedan način kako da se proizvođači izdvoje iz mase. Kineski Xiaomi testirao je svoj...

Huawei

Prema insajderskim izvorima, partnerstvo tvrtke Huawei i Leica privodi se kraju, a serija mobitela P50 posljednja je koja nosi marku Leica. Informacije su došle...

Xiaomi

Jedan od najprodavanijih mobitela prošle godine, Poco X3 NFC dobio je nasljednika u Pro verziji. Poco X3 PRO je inačica Poco X3 telefona s turbopunjačem i...

Oglašavanje