Xiaomi

Xiaomi Amazfit Stratos sada je dostupan u cijelom svijetu

Prošlogodišnji model pametnog sata Amazfit, kojeg za Xiaomi proizvodi kompanija Huami, pokazao se kao izvanredan uređaj koji pruža jednaku (često i bolju) vrijednost u odnosu na puno skuplje i razvikanije pametne satove. Baš jedan takav Amazfit imam na ruci i iz prve mogu reći da se radi o sjajnom gadgetu.

Xiaomi i Huami su u međuvremenu predstavili nasljednika odnosno drugu generaciju ovog pametnog sata, Amazfit Stratos. Isprva je bio dostupan tek na domaćem, kineskom tržištu i s kineskim ROM-om, ali sad je dostupan i u globalnoj verziji. U međuvremenu je dobio nagradu Red Dot Product Design Award 2018, što je potvrda njegove kvalitete i odličnog dizajna.

Kao i original, doslovno je natrpan mogućnostima i opcijama pa tako, recimo, može pratiti vaš napredak kroz 12 različitih sportova uključujući i plivanje. Njegov LCD ekran dijagonale 2,5 inča prekriven je s Gorilla Glass kako bi bio otporniji na oštećenja, dok je okvir izrađen od nehrđajućeg čelika. Memorije ima 4 GB, pa na njega možete, recimo, spremiti glazbu i slušati je u pokretu putem bežičnih slušalica.

Preporučam da skočite na ovu poveznicu za više informacija, jer sam ja nabrojao tek djelić Stratosovih mogućnosti. Nadam se da ćemo ga uskoro imati i na recenziji, pa ću moći reći pokoju riječ više o njemu.

Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vrh