Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 5 osvanuo s novim renderom i primamljivim specifikacijama

Xiaomi Redmi Note 5

Xiaomi će vrlo skoro pokazati svoj novi model, Xiaomi Redmi Note 5. Baš je njegov novi render osvanuo na internetu, dajući natruhe onoga što očekivati od punokrvnog proizvoda kad osvane na policama.

Kao što vidite, rubovi ekrana su kudikamo tanji no u prethodnika, dok će zaslon vješto ispoliran u 3D izdanju. Ono što render jasno pokazuje jest izostanak fizičkih navigacijskih tipki. One su se našle na ekranu, čime se dodatno stanjila brada telefona.

Proteklih se tjedana šuškalo kako će Xiaomi lansirati Redmi Note 5 na Dan samaca, kako bi iskoristio ovu veliku prodajnu akciju da proda što više primjeraka svog novog uređaja. Kao što vidite, to se nije dogodilo. Izlazak na tržište se svejedno očekuje već krajem ovog mjeseca, što će, čini se, izazvati pravu gužvu u Xiaomijevim redovima.

S Redmi Note 5 navodno stižu i Redmi 5 i Redmi 5 Plus, koji će i fizički sličiti budući da će dobiti tanke rubove ekrana, biti izrađeni od metala i udomiti senzor otiska prsta. Redmi Note 5 imat će također 5,9-inčni ekran u Full HD+ (2.160×1.080 točaka) rezoluciji te kombinaciju od 3 GB odnosno 4 GB RAM-a i 32/64 GB ROM-a. Pokretat će ga Snapdragon 636, a očekuje se i varijanta s Mediatekovim čipsetom.

Xiaomi Redmi Note 5

 

Tražili ste:

  • xiaomi redmi note 5 (9)
Komentiraj

Pošalji odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Vrh