in ,

Majka je prošla kroz porod šesti put. Kada je muž vidio bebu vrisnuo je!

Bračni par Natalie i Kennedy iz New Jerseya su već bili roditelji 5 prelijepih curica.

Kada su shvatili da će biti roditelji po šesti put, odlučili su da ne žele znati bebin spol do rođenja. Naravno da bi bili sretni o kojem god se spolu radilo, samo da je beba zdrava. Tata je bio malo usamljen iako je volio svoju suprugu i kćerke, ali je žudio za malo muškog društva.

Došao je veliki dan i majka se pripremala za rođenje šeste bebe. Obitelj je odlučila snimiti taj trenutak za buduće generacije.

Dobro je da su to napravili jer kako bi inače uhvatili očevu sjajnu reakciju?

Beba je… dječak! Kada je nervozni Tata shvatio da je dobio prvog sina, njegova reakcija je bila neprocjenjiva. Skakao je gore dole, ljubio svoju ženu i sve prisutne nasmijao. Njegova reakcija je toliko jaka, da su ga doktori zamolili da sjedne i udahne par puta.

Pogledajte ovu predivnu reakciju.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Evo kako izgleda vještina izvlačenja teniske loptice iz zmije pitona

Ostavila je pitbulla samog s bebom na jednu sekundu… i pronašla ih kako rade ovo!