in

Niko nije znao zbog čega su mlada i mladoženja u bolnici, ali onda su pokazali prstom prema sobi i svi su zaplakali

Lisa i Robert planirali su svoje vjenčanje iz snova s puno gostiju, hrane, pjesme i plesa. Ali njihovi planovi su iznenadno promijenjeni.

Par se odlučio održati vjenčanje u bolnici kako bi Lisin prvi ples bio poseban onako kako ga je zamišljala.

Nakon što su donijeli odluku da se vjenčaju, Lisa Wilson i Robert Pantoja planirali su veliko vjenčanje.

Ali jednog dana mlada više nije bila zainteresirana za bilo kakve velike planove.

Odlučila je da vjenčanje neće održati u velikoj sali kao što su zamišljali, također nije više željela ni veliki broj gostiju.

Umjesto toga željela je da vjenčanje bude značajno za njenu i Robertovu familiju, a posebno za njenog tatu.

Lisin otac je hospitaliziran zbog raka. A vjenčanje bez njenog oca bila je zadnja stvar koju je ona željela. Nakon svega on je bio osoba koja joj je podarila život, naučila je da vozi bicikl i podržavao kroz dobre i loše trenutke njenog života. Ona je razmišljala o tome kako da i njen otac prisustvuje vjenčanju i onda je došla do ideje koja bi riješila sve.

Lisa i Robert će se vjenčati u bolnici u kojoj je smješten njen otac.

Lisa nije mogla zamisliti svoje vjenčanje bez njega, tako da su ona i Robert svoje zavjete razmijenili u bolničkoj sobi njenog oca. I poslije toga zaplesali su zajedno njen prvi ples.

„Rekla sam mu, tata želim imati svoj prvi ples s tobom“, rekao mi je: „ Ali ja ne mogu plesati“ na što sam mu odgovorila „ I ne moraš, plesat ćemo rukama.“ Izjavila je Lisa za CBS.

Gledajući ove slike nemoguće je suzdržati suze. Način na koji Lisa i njen otac gledaju jedno drugo je prelijep i ispunjen ljubavlju.

Ovo su situacije koje obitelji čine tako predivnim. Pogledajte prelijepo vjenčanje Lise i Roberta u videu ispod.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

U Meksiku žele instalirati ove ležeće policajce. Pogledajte što se dogodi kad se auto približi!

Tinejdžerka je pokazala svoju maturalnu haljinu, a onda je njena baka vidjela nevjerojatan detalj i briznula u plač