in

DOBILA JE PORUKU NAKON SAHRANE MUŽA: Tada je vidjela nešto zbog čega se onesvijestila!

Mailovi su jedno od najvećih otkrića u povijesti. Nikada prije nije bilo tako jednostavno kontaktirati nekoga koji je daleko od vas, a sve što je potrebno jest nekoliko klikova mišem.

Ipak, mailovi su otvorili i mnoge vrste novih problema, kao online prijevare i virusi. Jedna žena otkrila je u svom inboks pretincu dokaz da tamo negdje postoje i gore stvari od reklama za Viagru… i može da se dogodi i vama!

Par iz Minneapolisa želio je proslaviti 20 godina braka tako što su pobjegli od hladnih dana u sunčanu Floridu. planirali su provesti odmor u istom hotelu gdje su bili tijekom medenog mjeseca.

Nažalost zbog gustog rasporeda na poslu, morali su rezervirati različite letove. Muž je imao let u četvrtak, a njegova žena sljedećeg dana.

Kada se checkirao u sobu, muž je odlučio poslati mail na brzinu svojoj ženi jer je znao da bi ona željela da zna da je stigao sigurno i bez problema. Međutim, jedna greška u tipkanju prouzrokovala je da mail ode tamo gdje nije planirao. Umjesto da mail primi njegova žena…

Mail je poslan udovici u Texas koja se tek vratila kući sa sahrane svog muža. Njen muž je bio jako popularan svećenik, a umro je od srčanog udara.

Udovica je sjela za svoj kompjuter, očekujući mailove od rođaka i prijatelja. Nije otvorila ni prvi kada je vrisnula i onesvijestila se. Njen sin potrčao je kod nje da vidi što se dogodilo. Kada je provjerio, vidio je mail…

U mailu je pisalo sljedeće:

“Mojoj dragoj ženi

Tema: Stigao sam Datum: 7. siječnja 2016

Znam da si iznenađena što ti pišem. Ovdje u hotelu sada imaju i kompjutere s kojih možemo slati mailove. Tek sam stigao i checkirao se u sobu.

Vidim da je sve spremno za tvoj dolazak sutra. Jedva čekam da te vidim. Nadam se da će ti put biti dobar kao meni.

PS: Ovdje je jako toplo!!!“

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Rodila je trojke i primijetila nešto sumnjivo: Par dana kasnije, doktori su primijetili ČUDNU STVAR na njihovim glavama

Pronašla je bunker iz 2. svjetskog rata. Kad vidite što je unutra, ostat ćete bez riječi!