in

Mačić je bio ostavljen da umre sve dok se nije pojavio njegov neprijatelj i spasio mu život

Jednog jutra jedan stariji par je imao priliku da svjedoči nečemu jako lijepom, iako je izgledalo jako čudno. Njih dvoje nisu mogli shvatiti što se zapravo dogodilo, a ova priča je takva da je morate vidjeti da bi vjerovali.

Lois i Anne Colito iz Attleboroguha, Massachusettes vidjeli su mačića koji nije bio star više od 3-4 mjeseca. Nedugo nakon toga primjetili su istog mačića ali s novim prijateljem. Mačić po imenu Cassie se sprijateljio s neprijateljem.

Njen novi prijatelj, od svih životinja, je bila vrana. Odmah od kad su se vidjeli postali su nerazdvojni. Lois i Anne su gledali u nevjerici kako ovo dvoje sklapaju prjateljstvo. Anne je bila zabrinuta da mačić neće imati hrane i ostavila je nešto vani za nju. Kada je pogledala sutradan kroz prozor vidjela je dvoje prijatelja kako dijele granu zajedno.

Vrana ne samo da je dijelila hranu sa mačićem, nego je pronalazila vodu koju su dijelili. Lois je bila šokirana i rekla je kako mačke i ptice ipak mogu biti prijatelji.

Pogledajte što je Anne snimila tijekom nekoliko mjeseci kada je vidjela ovo dvoje prijatelja:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Pjevačica se nije pojavila na košarkaškoj utakmici. Policajac je zgrabio mikrofon i očarao publiku svojom izvedbom himne

Netko je ukrao nadgrobni spomenik malog dječaka. Roditelji su bili zbunjeni kada su vidjeli što je stranac ostavio na tom mjestu