in

Netko je ukrao nadgrobni spomenik malog dječaka. Roditelji su bili zbunjeni kada su vidjeli što je stranac ostavio na tom mjestu

2013. godine, par iz Michigana je prošao kroz nešto nezamislivo kada je njihov šestogodišnji sin Zion preminuo. Nakon njegovog sprovoda, roditelji su se potrudili da njegov grob okruže šarenim stvarima koje je volio. U centru svega je bio plastično vatrogasno vozilo koje je imalo posebno značenje. To je bila igračka koja mu je pružala sigurnost kad god nije mogao da zaspe jer ga je bilo strah mraka.

Bol je postala još gora kada je neki stranac ukrao vatrogasno vozilo s njegovog groba. Isaac i Michelle su bili šokirani ovim vandalističkim djelom pa su podijelili svoju priču na lokalnim vijestima. Preko noći je postala viralna i uskoro su se tisuće ljudi javljale u stanicu da vide kako mogu pomoći.

Sljedeće jutro, par motorista – potpunih stranaca, koji nikada nisu upoznali Ziona donijeli su nešto posebno za Ziona. Isaac i Michaelle su se dogovorili da se nađu sa njima na groblju da bi im motoristi mogli predati iznenađenje.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Mačić je bio ostavljen da umre sve dok se nije pojavio njegov neprijatelj i spasio mu život

Policajac je zaplijenio automobil samohrane majke. Ono što je pronašao na zadnjem sjedištu ga je natjeralo da odmah ode kući svojoj ženi