in

Policajac je zaplijenio automobil samohrane majke. Ono što je pronašao na zadnjem sjedištu ga je natjeralo da odmah ode kući svojoj ženi

Ebony Rhodes je pozlilo kada je njeno vozilo bilo zaustavljeno radi rutinske kontrole. Stvari joj nisu išle u korist, i ovo je bila posljednja koju je trebala. Policajac iz Atlante, Jeff Glazier, je zaustavio Eboy i od nje tražio vozačku dozvolu i registraciju, ali su oboje bili istekli. On nije imao drugog izbora osim da joj zaplijeni automobil i da je privede. Ebonyno srce je bilo slomljeno.

Dok je vozio Ebony u policijsku stanicu, dobio je poziv. Jedan od policajaca koji je pretresao njen automobil je pronašao nešto čudo na zadnjem sjedištu. Pronašli su veliki broj odjeće, kao da je nečiji stan strpan u jedno auto.

Tada je Ebony rekla srceparajuću istinu – ne samo da je bila beskućnik i živjela u svome autu, nego je tu živjela sa svoje četvero djece. Čak 6 dugih mjeseci, Ebony, Calvin, Isaac, Ja’heame i Dannaija su živjeli u 20 godina starom automobilu. Ebony je u međuvremenu radila kako bi skupila dovoljno novca da može priuštiti mjesto za život.

Policajac Glazier je također saznao da Ebony boluje od kroničnog problema sa krvi i da je radi toga morala propuštati dane na poslu. Ona se osjećala kao da je iznevjerila svoju djecu i da je najgora majka na svijetu.

Pogledajte ovaj video i saznajte što je tada napravio policajac Glazier:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Netko je ukrao nadgrobni spomenik malog dječaka. Roditelji su bili zbunjeni kada su vidjeli što je stranac ostavio na tom mjestu

Delfin je napravio krug od pijeska i čekao. Nekoliko sekundi kasnije, snimljen je nevjerojatni morski fenomen