in

Školska službenica je zgrabila učenicu za ramena, a zatim joj rekla vesele vijesti koje je kamera uspjela snimiti

Tannah Butterfield (11) već je godinama u sistemu za usvajanje, zajedno sa svojim bratom Teiganom i sestrom Tally. Sve što je ona željela je da ima porodicu i dom zauvijek. Zajedno sa svojim bratom i sestrom je provodila vrijeme s Jennifer i Jeffom Fisher koji su ih privremeno udomili. Nakon što su shvatili da poslije svoje dvoje biološke djece ne mogu da ih imaju više, odlučili su da usvoje ovo troje siročadi u svoj dom.

Naravno, imali su namjeru da ih usvoje kada za to bude pravo vrijeme. Prvo su trebali proći neke prepreke, kao što su česte posjete sudu, gdje su se borili da usvoje svo troje djece. Na kraju su uspjeli i zamolili su školsku službenicu Jackie Alexander da vijesti prenese Tannah.

To je bio jako dirljiv trenutak, kada je Jackie rekla djevojčici što je čeka u budućnosti. Ona je stavila svoje ruke na njena ramena i rekla joj što se desilo, a Tannah je počela skakati od sreće.

Ono što oni nisu znali jeste da ih je snimila školska kamera te je ovaj video postao viralan na internetu. Prikupio je čak 3 milijuna pregleda, a vi ga možete pogledati u prilogu.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Čovjek je predivno svirao klavir sve dok mu se jedan stranac nije pridružio i potpuno promijenio sve

Brat i sestra su imali okršaj na ledu. Nekoliko sekundi kasnije su izveli neuobičajen “ples” koji je šokirao gledaoce