in

Mladoženja je otrčao od stola kada je čuo majku kako vrišti i zove upomoć

Za bilo koji par, vjenčanje je jedan od najbitnijih dana u njihovom životu. U jednom danu oni stanu ispred prijatelja i porodice i svima im potvrde da se zaista vole i da žele da provedu ostatak života jedno s drugim.

Svi se parovi nadaju da će dan njihovog vjenčanja biti pun slavlja. Vrlo često oni provedu veliku količinu sati i ulože dosta novca kako bi sve bilo perfektno na taj dan. Nažalost, neke stvari moraju krenuti loše, ali brzo razmišljanje i reakcija to može spasiti u sekundi.

Zamislite da uživate u svom perfektnom vjenčanju. Cijela ceremonija se završila bez ikakvih problema. Cvijeće je bilo predivno, zavjeti su bili romantični a večera za sve prisutne je divna. Tada se odjednom čuje glas kako neko traži pomoć.

Srećom za Codya i Kelly Campbell, kada je neko tražio pomoć, Cody je bio prva osoba da reagira. Jedan od gostiju se počeo gušiti na komadić hrane, a Cody je odmah reagirao i spasio dan. Cody je inače po profesiji vatrogasac, a ranije je jedan od gostiju rekao kako će njega prvoga zvati ako mu ikada bude trebala pomoć vatrogasca.

Pogledajte ovaj nevjerojatni video u prilogu i podijelite ga s prijateljima:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Tata je upitao kćerku ‘Gdje ti je brat’, njen odgovor je oduševio mnoge

30 godina su vjerovali da su blizanci, a onda su doktori primijetili nezamislivu pogrešku!