in

30 godina su vjerovali da su blizanci, a onda su doktori primijetili nezamislivu pogrešku!

Neke životne priče su toliko čudne da se zaista upitate da li je to stvarno moguće ili ne. Ovo je priča o dvojici muškaraca koja je istinita, ma koliko ta istina bila teška.

Čak uzrokuje i frustracije i bijes, i zaista utiče na sklad unutar jedne porodice i to u negativnom smislu. Umjesto da uživaju u ljubavi, toleranciji, ovi dečki su ipak saznali za sve ono suprotno od toga.

Jorge i Carlos su blizanci, no ipak potpuno različiti. Jorge je uvijek raspoložen, no njegov brat Carlos je pomalo povučen i nepristupačan prema ljudima.

Obojica su završili fakultete u Bogoti u Kolumbiji i rade kao inženjeri.

Naizgled žive savršen život, no sve su u samo jednom danu promijenilo i to kada se jedan njihov kolega obratio Jorgeu sa zbunjujućim upitom dok mu je podmetao telefon ispred lica: ‘Pogledaj, ovaj dečko je isti ti’. Jorge se nasmijao i shvatio da ima blizanca, ali da to nije Carlos.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Mladoženja je otrčao od stola kada je čuo majku kako vrišti i zove upomoć

Dječak je kupio sliku za samo 2 dolara, a stručnjak mu je kasnije rekao koliko ona zapravo vrijedi