in

15 godina nakon tragične smrti oca, stranac je pokucao na vrata i upitao mamu i sina da uđe unutra

Kada je Justin Rozier imao samo 9 mjeseci, njegov otac, Jonathan Rozier poginuo je služeći vojsku. Njegova supruga, Jessica, pričala je s njim samo 12 sati prije njegove smrti. Obavještavala ga je o tome kako je njihov predivni sin. Nažalost, Jonathan ga nikada nije upoznao.

Nakon te tragedije, kada je Jessica pokušala da se vrati svom normalnom životu, odlučila je da proda neke od suprugovih stvari. Jedna od njih je bila njegova crna Toyota iz 1999.godine.

Niko je nije vozio, a i ona je imala hipoteku na kuću koju je trebala platiti, te je zbog toga odlučila da to uradi, a pored toga, sada je bila samohrana majka. Kako je Justin odrastao, postavljao je sve više pitanja o tome kako je njegov tata preminuo. Kada je napunio 15 godina, bio je kopija svog oca. Počeo je da skuplja njegove slike i druge stvari koje su mu pripadale.

Bila je jedna stvar koju je Justin želio više od svega, očev stari auto.

Nije to mogao objasniti, ali je očajnički želio da kada napuni 16 godina sjedi na istom sjedištu na kojem je prije sjedio njegov otac, da osjeti vjetar u kosi i da zna da je blizu čovjeku koji mu je podario život.

Jessica je odlučila da pokuša vratiti njegovu staru Toyotu koju je prodala prije više godina. Znala je da to vjerojatno neće uspjeti, ali je to željela zbog svog sina.

Pomoć je potražila na internetu. Njena srceparajuća priča se brzo proširila te je tako došla do vlasnika vozila…

Uspjeli su se dogovoriti, a Jessica je bila spremna da za njega da mnogo novca iako nije bilo u nekom odličnom stanju. Planirala je da ga popravi prije nego što ga doveze kući.

Jedna dobra osoba, Kyle Fox, pročitao je njenu priču i želio je da joj pomogne. Skupio je dovoljno novca da plati auto, a potom je okupio grupu volontera da ga vrate u dobro stanje.

Svi oni su došli na Justinov 16. rođendan da ga iznenade. Pogledajte njegovu reakciju kada vidi da se auto približava njegovoj kući.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Dječak je kupio sliku za samo 2 dolara, a stručnjak mu je kasnije rekao koliko ona zapravo vrijedi

Nepoznata žena je prišla majci sa porukom od njenog sina, a mama je zatim istrčala na travnjak ispred kuće