in

Nepoznata žena je prišla majci sa porukom od njenog sina, a mama je zatim istrčala na travnjak ispred kuće

Nismo uvijek u mogućnosti da budemo uz naše majke na dan majki. Život nas vodi na razne puteve, te ne možemo uvijek predvidjeti gdje ćemo se nalaziti u određenom trenutku. Nekada je najbolje što možemo uraditi jeste poslati im poruku i buket cvijeća. Nešto je ipak bolje od ničega, ali biti tamo lično i dati im taj poklon je mnogo bolje od svega.

Ovo je reklama o majci koja je dobila veliko iznenađenje za dan majki. Bila je preplavljena emocijama i nije znala što se događa kada je otvorila ulazna vrata. Iako je dan majki već prošao, nikada nije kasno da s vama podijelimo jednu divnu priču.

Cindy je čula kucanje na vratima i otišla je da vidi tko je to. Bonnie radi za kompaniju Teleflora, te je dala Cindy tablet na kojem se nalazi video njenog sina. Iako se nisu vidjeli 2 godine, njen sin joj je izrecitirao jedan divan govor o tome kako stalno misli o njoj i da je nikada neće prestati voljeti.

Pogledajte ovaj video i saznajte kako je ona reagirala na sve što joj je on poručio:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

15 godina nakon tragične smrti oca, stranac je pokucao na vrata i upitao mamu i sina da uđe unutra

Gimnastičarke su se uhvatile za ruke, a zbog onog što je uslijedilo nekoliko sekundi kasnije njihov nastup obilazi svijet