in

Gimnastičarke su se uhvatile za ruke, a zbog onog što je uslijedilo nekoliko sekundi kasnije njihov nastup obilazi svijet

Gledati jednu gimnastičarku kako nastupa je očaravajuće, a gledati dvije je nevjerojatno. Vrlo često gimnastički parovi imaju posebnu vezu kada nastupaju, i posjeduju određenu energiju kojom zrače tijekom nastupa.

Emily Davis i Aubrey Rosilier iz San Antonia su nastupale na svjetskom prvenstvu u gimnastici u Antwerpu, Belgija. Ove dvije nagrađivane gimnastičarke su radile zajedno 2 godine te su osvojile više takmičenja.

U ovome nastupu, nastupale su uz pjesmu “Sound of Silence” grupe Disturbed. Jednostavno su očarale cijelu publiku svojim nastupom, izvodeći dobro poznate pokrete u gimnastici. Ali ono što je najviše privuklo pažnju publike je uslijedilo sredinom njihovog nastupa.

Pogledajte ovaj video i saznajte što je to posebno vezano za njihov nastup:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Nepoznata žena je prišla majci sa porukom od njenog sina, a mama je zatim istrčala na travnjak ispred kuće

Snimao je galebove kako kruže iznad vode. Nekoliko sekundi kasnije je doživio šok života