in

Snimao je galebove kako kruže iznad vode. Nekoliko sekundi kasnije je doživio šok života

Vrlo često na internetu možemo vidjeti video snimke radi kojih poželimo da smo na tom mjestu u točno tom trenutku kako bi i mi to mogli da doživimo uživo. Za jedan takav snimak vam nije potrebna nikakva posebna oprema, nego samo jedna obična kamera.

Čovjek po imenu Brad Rich je bio na brodu na obali Aljaske kada je čuo nešto pored broda. Pretpostavio je što bi taj zvuk mogao biti i odlučio je da izvadi svoju kameru i da snimi cijeli događaj. Prvo je snimao ogromni broj galebova koji lete iznad mora.

Nakon minut snimanja galebova, okrenuo je kameru prema lijevo i uspio da snimi otprilike 15 grbavih kitova kako vire sa svojim glavama iz vode. Nalazili su se samo nekoliko metara od broda, a Brad nije mogao da vjeruje svojim očima.

Pogledajte ovaj video i pokušajte doživjeti ovaj predivni trenutak zajedno s Bradom:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Gimnastičarke su se uhvatile za ruke, a zbog onog što je uslijedilo nekoliko sekundi kasnije njihov nastup obilazi svijet

Izgledalo je kao običan dan na plaži, a onda je priroda priredila spektakl kakav se rijetko viđa