in

Izgledalo je kao običan dan na plaži, a onda je priroda priredila spektakl kakav se rijetko viđa

Zabava na valovima je jedna od najzanimljivijih stvari. Djeca ali i odrasli uživaju u čekanju valova, a najviše vole da se bacaju u njih u trenutku kada im se val približava.

Ova plaža je jako blizu velike stijene, te na prvu ne možete vidjeti otvoreno more. Nema valova, te više izgleda kao laguna, ali sačekajte nekoliko sekundi kako bi vidjeli nešto nevjerojatno.

Na plaži Playa Puerto Nuevo u vega Baja, Puerto Rico, lokalni mještani su zauzeli ovaj poseban položaj kako bi vidjeli nešto veoma uzbudljivo, ali i opasno. Iza ove velike stijene nalazi se otvoreno more, te u ovom trenutku valovi udaraju u stijenu i voda počinje da se prelijeva preko nje.

Zanimljivi dio ovog videa počinje na 0:08, a do najboljeg dijela dolazi na 0:33, kada najveći val udari u stijenu i voda se podigne visoko u zrak te počne da se slijeva preko stijene. Izgleda kao da su ovi ljudi navikli na ovu pojavu jer nisu prestrašeni i uživaju u ovom trenutku.

Priroda je zaista čudo i ovo je jedna od brojnih stvari u kojima čovjek može uživati. Pogledajte i sami ovaj nevjerojatni prizor u videu ispod:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Snimao je galebove kako kruže iznad vode. Nekoliko sekundi kasnije je doživio šok života

Ellen je nazvala svog najvećeg fana – šokirala se kada joj je 88-godišnjakinja otkrila svoju tajnu