in

Čudesna transformacija: U 10 mjeseci smršavila čak 70 kg!

Donnalouise Gragg s 39 godina težila je 131,5 kg, a nikako nije mogla ostati trudna. Nakon želučane premosnice i promjene prehrane sada teži zdravih 60 kg.

U veljači 2015. Donnalouise Gregg težila je najviše u svom životu – punih 131,5 kilograma. Iako još nije osjećala zdravstvene probleme zbog pretilosti, u dobi od 39 godina žarko je i bezuspješno pokušavala ostati trudna, a liječnik joj je savjetovao kako će znatno veće šanse za to imati ako smršavi, piše Daily Mail.

Zbog toga se odlučila na radikalan zahvat – želučanu premosnicu kojom se liječi morbidna pretilost. Kako bi postala kandidat za operaciju morala je smršavjeti prije nje te održavati težinu, a nakon zahvata pridržavati se strogih liječničkih uputa o prehrani.

U godinu dana ostvarila je svoj cilj te izgubila čak 70 kilograma uz redovito vježbanje, a svoj je uspjeh tijekom cijelog procesa snimala – uz ples na pjesmu “Shake it off”.

Pogledajte duhovit video u kojem pokazuje svoju transformaciju:

Dodaje kako čak ni ako sad ne ostane trudna neće žaliti zbog mršavljenja, jer se sad osjeća znatno zdravije i sretnije nego ikad prije.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Ellen je nazvala svog najvećeg fana – šokirala se kada joj je 88-godišnjakinja otkrila svoju tajnu

Dužina prsta otkriva seksualnu orijentaciju: Jeste li gay ili ne?