in

Ova frizerka je ponudila besplatno šišanje za beskućnike, a kada su ljudi čuli priču ovog čovjeka nisu mogli zaustaviti suze

Grupa frizera iz Ogdena je odlučila da vrati uslugu svom društvu i da ponude besplatno šišanje za beskućnike. Na ovaj način su im pomogli da se osjećaju bolje i da neki od njih eventualno dobiju priliku da odu na razgovor za posao. Mandie Barnes je bila vođa ovog projekta i sve je isplanirala da bude perfektno za ove ljude koji nisu imali puno sreće u svom životu.

Njen događaj se desio tijekom vikenda, a veliki broj frizera je volontirao. Pored njih su i druge kompanije pomogle ovom događaju kako bi osigurali neke namirnice za beskućnike. Međutim, priča jednog od njih je sve prisutne ostavila u suzama.

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

KAKO IZGLEDA KAD PETARDA PUKNE U RUCI!? UŽAS!

Novinari su se družili s mladuncima tuljana kada se desilo nešto sasvim neočekivano