in

Djevojka otpjevala pjesmu “I will always love you” i ostavila žiri bez teksta

Kada je film “The Bodyguard” izašao 1992. godine, Whitney Houston je otpjevala pjesmu “I will always love you” na svoj način. Iako ju je originalno napisala Dolly Parton, izvedba Whitney Houston je ona koju svi pamte do dan danas.

Pjesma je jako teška za pjevati, ali je također i jako teška u smislu teksta. Ovu pjesmu većinom pjevaju ljudi koji su prošli kroz težak raskid ili su voljenu osobu izgubili. Ono što sigurno znamo jeste da je mnoge ljude rasplakala.

Maddison McNamara ima 23 godine i dolazi iz Melbournea. Došla na je audiciju za show The Voice i pripremila je jedno jako dobro iznenađenje za sudce. Bez puno tree, izašla je na binu i počela da pjeva ovu pjesmu u njenom na originalni način, bez ikakvih izmjena. Prisutni žiri ostao je u šoku, i pozorno su slušali svaku njenu notu dok joj nisu dali glasove za prolaz.

Pogledajte i poslušajte ovaj video i njen nastup u prilogu:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

10 godina nakon cunamija, roditelji pronašli kćerku za koju su mislili da nije živa

Žena je snimala vidre, dok su držale znakove sa porukama koje ona treba pročitati, a onda je uslijedilo iznenađenje!