in

Jedna fotografija s Mount Everesta potpuno obara teoriju o ravnoj Zemlji?

Korisnik Reddita je objavio fotografiju s Mount Everesta koja izgleda u potpunosti obara teoriju o ravnoj Zemlji u koju mnogi vjeruju.

Većina ljudi zna da Zemlja nije ravna. Ali iz nekog razloga “ravnozemljaši” neće odustati od svoje teorije.

Iako već postoji ogroman broj dokaza koji sugeriraju da je Zemlja okrugla, jedna fotografija možda je oborila sve teorije o ravnoj Zemlji.

U postu na Redditu “Društvo sa šahovskom ravnicom”, korisnik amazed_spirit je podijelio fotografiju osobe koja pozira za selfie na vrhu planine Everest, najviše planine na svijetu.

Na uznemirenost ravnozemljaša, slika jasno pokazuje zakrivljeni rub planeta u pozadini.

Korisnici Reddita su izjavili da ovi dokazi konačno obaraju teoriju o ravnoj Zemlji, a jedan kaže: “Zaboravite na argumente zakrivljenosti. Činjenica da možete vidjeti samo 2,5 posto površine odjednom dokazuje da nije ravna. Da je ravna, trebali bi moći vidjeti stvar čak i sa vrha najviše planine ili bilo kojeg komercijalnog stana.

Iako je nejasno je li fotograf koristio specijalni objektiv, koji je mogao iskriviti fotografiju.

Do sada, nije bilo komentara od najistaknutijih pobornika teorije Ravne Zemlje, ali je sumnjivo da će fotografija uzdrmati njihovo vjerovanje da zemlja nije okrugla.

Ipak, istraživanje je nedavno otkrilo da samo 66 posto Amerikanaca u dobi od 18 do 24 godina starosti vjeruje da je Zemlja okrugla, pa se čini da je ovaj spor daleko od toga da se riješi.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Medicinske sestre su odbile da prvi put okupaju ovu tek rođenu bebu. Kada su roditelji čuli razlog za ovu grozotu, počeli su plakati i kukati… Evo i zašto

Čovjeka s nevjerojatno dugom kosom su često nazivali “jezivi starac”, a on se odlučio na makeover nakon kojeg ga nećete moći prepoznati