in

Čovjeka s nevjerojatno dugom kosom su često nazivali “jezivi starac”, a on se odlučio na makeover nakon kojeg ga nećete moći prepoznati

Frankie (65) je glumac iz New Yorka koji se tim poslom bavio nekoliko desetljeća. Iako je bio uspješan u svom poslu, dosadilo mu je da uvijek glumi iste likove.

Njegova nepromijenjena frizura je uvijek poticala režisere da mu daju ulogu starog beskućnika. Nije ni čudo da je glumio samo određen tip osobe kada ima ovako dugu kosu i bradu. Njegova tetka Frankie ga je uvijek podupirala u njegovoj karijeri, ali ova stogodišnjakinja ga je nedavno potakla da napravi promjenu u svom izgledu kako bi imao priliku da dobije drugu ulogu.

Pogledajte i sami video u prilogu, sigurni smo da ga nećete moći prepoznati nakon makeovera…

Pogledajte i podijelite video s prijateljima:

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Jedna fotografija s Mount Everesta potpuno obara teoriju o ravnoj Zemlji?

Rusi iskopali najdublju rupu na svijetu pogledajte što su u njoj pronašli (video)