in

Beba rođena 12 tjedana ranije je najmanja beba ikada koja je preživjela

Prijevremeno rođena beba iz Indije dokazala je čitavom svijetu da ništa nije nemoguće. Manushi je rođena u Rajasthanu u Indiji 12 sedmica ranije sa samo 0,36 kg.

Manushi je imala nerazvijene organe, ekstremno krhku kožu, a šake i stopala su joj bila veličine palca. Njeni roditelji, Seeta i Giriraj dobili su informaciju da ona ima samo 0,5% šanse da preživi. Uprkos tome, porodica i medicinsko osoblje nisu odustajali od Manushi. Stavili su je u inkubator, dobila je sve potrebne vitamine i hranjive tvari koje su bile potrebne njenom malom tijelu, prije nego što je bila u mogućnosti da pije mlijeko.

Nakon dugo vremena, Manushi je pobijedila. Kada je dostigla težinu od 2.35 kg puštena je iz bolnice. Zahvaljujući njenim roditeljima i medicinskom osoblju, mala djevojčica je preživjela. Kako bi saznali više o njenoj priči, pogledajte video u prilogu.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Divovska raža se približila roniocima, vrlo brzo su shvatili da je imala jako dobar razlog

Nekad je bio najdeblji dječak na svijetu, a sada se prepolovio! Imao je 192 kg, no pogledajte kako sada izgleda!