in

SVI ZNAMO DEVOJČICU SA NAJPOZNATIJEG MIMA NA SVIJETU! Sada je PORASLA, živi BOGATO, a izgleda OVAKO! (FOTO)

Danas gotovo svako može da dobije svojih pet minuta slave na Internetu – neki na tome predano rade, spremni su da gaze “preko mrtvih” i ne prezaju od sramote, a nekima se prosto desi slučajno!

Jedna od onih koja se proslavila sasvim nenamerno i neplanirano jeste devetogodišnja Kloi, devojčica sa jednog od najpoznatijih mimova u kratkoj istoriji društvenih mreža.

Ako ste stalni korisnik Interneta, uvereni smo da prepoznajete ovaj mem, a nastao je kada je majka plavokosu Kloi snimila dok se njena sestra raduje zbog vesti o putu u Diznilend.

“Slučajno sam postala mem i to je cela priča”, kaže ova simpatična devetogodišnjakinja, koja i danas ubira plodove ovoga, s obzirom da ima vrlo razvijene profile na društvenim mrežama, kojima upravlja njena majka Kejt.

“Bilo je ludo,u jednom trenutku niko ne zna ko si, a u drugome pola sveta zna”, ističe Kejt i kaže kako im se život potpuno promenio od tog trenutka, i da ne žale za čim – proputovale su pola sveta i imaju brojne privilegije koje drugi ljudi nemaju.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

Mama ga je ostavila jer je bio ”ružan”, no pogledajte kako danas izgleda

Par se u večernjim satima opuštao u bazenu, a onda im se pridružio nepozvani gost