in

Djevojčica rođena s pola lica napokon se može smijati nakon 11-satne operacije!

Darina Shpengler rođena je s ozbiljnom genetskom mutacijom zbog koje nije imala usana ni brade što joj je otežavalo govor i hranjenje.

Njezina majka, Elena, je napustila svoj posao kako bi se brinula za Darinu, a njezin otac, Yuri, borio se za priliku da njihova kćer dobije medicinsku pomoć.

Od kada je Darina rođena, ova obitelj je tretirana vrlo okrutno i to ne samo od strane nepoznatih osoba, nego i od strane vlastite obitelji koja je potpuno prekinula svaki kontakt s njima. Uz njih je ostala jedno Elenina sestra.

Darina čak nije primljena u vrtić jer su rekli da bi je se druga djeca bojala. Roditelji su joj kupili mnoštvo igračaka, ali kao što njezina majka kaže: „Ništa ne može zamijeniti prijatelje“.

Kroz dobro i loše, Darinini su roditelji ostali uz nju te ju odgajaju okruženu ljubavlju: „Ne skrivamo ju od svijeta. Svuda ide s nama. I moj suprug Yuri ju svugdje vodi. Ljudi su nam rekli da joj stavimo masku, a on im je odgovorio da ju ne gledaju ako ne žele, ali da ju mi prihvaćamo takvu kakva jest“, rekla je Elena.

Hvala Bogu, stvari su se promijenile na bolje. Nakon što je Darinina priča izašla u javnost pokrenuto je skupljanje novca.

Skupljeno je dovoljno novca kako bi Darina i Elena otputovale u Englesku na posebnu operaciju (prvu od mnogih) kako bi Darina dobila lice koje nikada nije imala.

Prošli tjedan se Darina radosno vratila u rodnu Rusiju. Kada ju je ugledao njezin je tata, uz veliki zagrljaj, rekao: „Predivna si“.

„Vidite, naučila se je smijati“, Elena je uzviknula sa suzama radosnicama u očima.

Darina je sada u svojoj kući, a obitelj skuplja donacije za novu operaciju kojom bi Darina trebala dobiti bolju gornju čeljust i usnu.

Želimo im sve najbolje.

OBAVIJEST: 1XBET najveća je ruska kladionica, od nedavno i sponzor brojnih sportskih klubova koja vam nudi 100 EUR na prvi deposit + 100 EUR svakog petka ako ponovno napravite deposit. Kvote su im odlične, isplate istog trena i imaju live streamove svih utakmica. Ja od sada uvijek igram samo ovu kladionicu! Kliknite ovdje i iskoristite svoj prvi bonus!

RONIO JE SA HARPUNOM: A onda je pored sebe ugledao ČUDOVIŠTE! (VIDEO)

PAS LUTALICA JE STALNO PRATIO LJUDE NA ULICI: Niko nije znao zašto, pa su otkrili ISTINU koja im je slomila srce!