Connect with us

Pozdrav, koji sadržaj vas zanima?

Prijava za suradnike

O portalu

Znanost.com, u suradnji s Geek.hr portalom najveći je i najstariji popularno znanstveni portal u regiji. Do sad je objavljeno preko 5.000 članaka, a portal mjesečno posjeti više od 600.000 ljudi. Na Facebooku u ovom trenutku imamo blizu 200.000 pretplatnika, a stranica je u konstantnom porastu, pridružite nam se na: http://fb.com/Znanost

Unatoč velikoj  posjećenosti, prihodi portala su vrlo niski tako da smo u mogućnosti financirati tek malen tim stručnjaka koji održava ovaj portal. Stoga, dolje navedeno odnosi se isključivo na one koji traže iskustvo i žele pridonijeti razvoju portala, a pritom se slažu s odricanjem odgovornosti Geek.hr i Znanost.com portala oko isplate bilo kakvih naknada suradniku.

Kako nam možete pomoći?

Tražimo suradnike koji će pripomoći u osvježavanju portala, novostima i člancima s raznih područja znanosti i tehnologije. Uglavnom se radi o preoblikovanju članaka objavljenih na stranim portalima, no isto tako su dobrodošli i svi autorski članci, kolumne i slično.

Vaš tempo angažmana ovisi isključivo o vama, odnosno članke možete slati kada želite i koliko želite.

Kako bi članci održavali kvalitetu, preporučeno je izvrsno poznavanje hrvatskog i engleskog jezika, a iskustvo u prevođenju tekstova veliki je bonus.

Stjecanje iskustva i druge pogodnosti

Ovo korisno iskustvo uvijek može biti dobar dio vašeg životopisa i korisno iskustvo pri budućim poslovima. Ako budete željeli, nakon 6 mjeseci uspješne suradnje vam možemo poslati i pismenu preporuku koju možete koristiti kao referencu.

Kako se prijaviti?

Jednostavno nas kontaktirajte na email info@geek.hr s nekoliko rečenica o sebi i/ili s CV-om ukoliko ga imate.

Oglašavanje