Published On: Čet, ožu 27th, 2014

Microsoft Office Mobile

Microsoft Office Mobile službeni je dodatak uz Office optimiziran za mobilne telefone sa sustavom Android. Dokumentima programa Microsoft Word, Microsoft Excel i Microsoft PowerPoint možete pristupiti s gotovo bilo kojeg mjesta, pogledati ih i uređivati. Zahvaljujući podršci za grafikone, animacije, SmartArt grafike i oblike, dokumenti izgledaju kao izvornici. Kad u dokument unesete jednostavne izmjene ili dodate komentare, oblikovanje i sadržaj ostaju nepromijenjeni.*

unnamedunnamed2
NAJVAŽNIJE ZNAČAJKE:

Pristup dokumentima s gotovo bilo kojeg mjesta:
• Oblak – putem mobilnog telefona možete pristupati dokumentima sustava Office pohranjenima na servisu OneDrive, OneDrive za tvrtke ili u sustavu SharePoint.
• Nedavno korišteni dokumenti – Office Mobile povezan je s oblakom. Dokumenti koje ste nedavno otvarali na računalu lako su vam dostupni na mobilnom telefonu na ploči s nedavno korištenim dokumentima.
• Privici e-pošte – možete pogledati i uređivati dokumente sustava Office koji su dodani u poruke e-pošte kao privici.*

Atraktivan izgled dokumenata sustava Office:
• Sjajan izgled dokumenata – dokumenti programa Word, Excel i PowerPoint na telefonu izgledaju sjajno zahvaljujući podršci za grafikone, animacije, SmartArt grafike i oblike.
• Optimizirani za telefon – Word, Excel i PowerPoint optimizirani su za maleni zaslon telefona.
• Nastavak čitanja – kad na telefonu otvorite dokument programa Word sa servisa OneDrive ili OneDrive za tvrtke, automatski će se otvoriti na mjestu na kojem ste stali s čitanjem, čak i ako ste ga zadnji put otvarali na računalu ili tabletu.
• Prikazi prezentacija – prikaz navigatora za slajdove u programu PowerPoint omogućuje brže pregledavanje slajdova, a bilješke izlagača olakšat će vam uvježbavanje izlaganja.

Jednostavno uređivanje i zajedničko korištenje:*
• Dokumenti ostaju nepromijenjeni – oblikovanje i sadržaj dokumenata programa Word, Excel i PowerPoint ostaju nepromijenjeni kad u njih unosite izmjene putem mobilnog telefona.
• Stvaranje – putem mobilnog telefona možete stvoriti nove dokumente programa Word i Excel.
• Komentari – putem mobilnog telefona možete pregledati komentare unesene u dokumente programa Word i Excel te unijeti vlastite komentare.

* Prijavom putem besplatnog Microsoftova računa možete stvarati, uređivati i spremati dokumente za privatno korištenje. Da biste mogli stvarati, uređivati i spremati dokumente za poslovno korištenje, potrebna vam je kvalificirana pretplata na Office 365. Kvalificirane su pretplate Office 365 Small Business Premium, Office 365 Midsize Business, Office 365 Enterprise E3 i E4 (Enterprise i Government), Office 365 Education A3 i A4 te Office 365 ProPlus.

Potreban je mobilni telefon s operacijskim sustavom Android 4.0 ili novijim.

Dodatne informacije potražite na web-mjestu http://www.office.com/mobile

PREUZIMANJE APLIKACIJE