Published On: Sri, tra 30th, 2014

Pogled preko stola

Pogled preko stola

Previše mašte u seksu ponekad oslobađa a ponekad dovede do problema. Koji god put uz nju odaberemo, za krajnji cilj ima gušt. Naravno, kada je previše oslobodimo, onda je proiciramo i kroz svakodnevnicu. I stvaramo priče neslućenih razmjera.
Ta svakodnevnica obično skriva i ono što nam je preko stola svakodnevno i to u velikom vremenskom rasponu. Kad bi bili pošteni prema sebi i vratili brojčanike unazad sigurno bi došli do neke situacije u kojoj smo malo više vremena u svojoj mašti posvetili kolegi ili kolegici s posla.
Takve draži su naravno zabranjene ali neka zanimanja po nekoj čudnoj inerciji nameću postanak ili bivanje zabranjenih strasti.
No, neka a za koja recimo nema toliko slobode, noćnih dežurstava ili čestih poslovnih putovanja, također ne smiju biti podcijenjena u toj kategoriji.
pogled preko stolaI zato ide ona priča nikada ne bi rekla za njega, da ne bi. Pa oni su se samo gledali, ništa više, tu i tamo. Da, tu i tamo, kojih 25 godina i do svakodnevno skoro od 7 do 15 sati. Možda je to bila samo jako duga predigra a možda nešto što je spomenutu maštu odvelo puno dalje od mašte.
Nije mi namjera sada tu nešto etiketirati, sve je stvar naše prezentacije. Naravno, ništa nije dokazivo dok se sami ne uvjerimo u to, sve su naklapanja. Ima uvijek onih kojima je dosadno pri svakodnevnom obavljanju poslovnih dužnosti pa vole stvoriti neku priču. Ta priča nema veze s maštom, već sa tračanjem. I njoj tu nije mjesto.
Govorim o mašti i o odmaku delicioznosti što te odvaja od olovke, papira i ekrana. Ne zazire previše u tvoj intimu i traje neizvjestan taman koliko mi dozvolimo. Nekad nužno ne završava odnosom, već finom dozom zavođenja i strasti koja ostaje tamo u našoj mašti. Možda i traje toliko dugo, upravo zato što nikad ne izlazi iz nje.

Top Objave & Stranice